Belediye Başkanı’ndan Teşekkür
20 Ağustos 2014 Çarşamba 21:03 / Hemşin Belediyesi
Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Hemşin halkına teşekkür etti.

Türkiye’de ilk kez Cumhurbaşkanı’nın vatandaşlar tarafından seçildiğini hatırlatan Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, “Hemşin’in belli bir yapısı var. Biz yerel seçimde %58 oy aldık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de beklentimiz %65 ile %70 arası beklentimiz vardı. Bu durumu da geçtiğimiz günlerde sayın vekillerimizle de paylaştık. Seçimler sonucuna baktığımızda Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan Hemşin ilçemizde %68 oy aldı. Milletvekilimiz Nusret Bayraktar beyle aldığımız bu oy oranını konuştuğumuzda kendisi Hemşin bazında beklentinin %65 olduğunu ancak Hemşin’in %68 oranında oy aldığını ifade etti ve bütün Hemşin’e teşekkürlerini sundu. Gerçekten de bu bölgede alabileceğimiz oyu aldık. Bu konuda bize destek veren vermeyen bütün Hemşin halkına teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin geleceği için bu önemli karar ülkemiz açısında hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

SINAVA GİRECEKLER BELİRLENDİ
Belediyede Hizmet Alım Sözleşmeleri ile çalışanların Belediye şirketlerinde işçi statüsünde istihdam edilmesine yönelik 375 S KHK 23 ve 24. maddeleri uyarınca başvuru yapanlardan sınava girmeye hak kazanan üç kişi belirlendi...
İMAR PLANINDA REVİZYON Hemşin Şehiriçi Geçişi
Hemşin – Çamlıhemşin İl Yolu Şehir Geçişi 0+000,00km – 1+195,00 km arası kesin kamulaştırma planına göre revizyonu içeren 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Paftası ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Meclisimizin 7 Şubat 2018 Çarşamba günü yaptığı olağan toplantıda onaylandı.
2014 Faaliyet raporumuz Yayınlandı 10 Nisan 2015 Cuma 18:45