HEMŞİN MEYDAN PARKI BAŞLIYOR
09 Aralık 2013 Pazartesi 16:04 / Hemşin Belediyesi
Hemşin Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu KİPTAŞ’a hazırlattığı Hemşin Meydan Parkı Projesi hayata geçiyor.

Belediyeden alınan bilgiye göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Bağlı KİPTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından üstlenilen proje için önümüzdeki on gün içerisinde inşaat süreci başlayacak. Park inşaatının yaklaşık 600.000 TL.’ye malolması bekleniyor.

İnşa edilecek park ile Hemşin’in çağdaş normlara uygun ve son derece güzel bir meydana kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanı Halim BEKAR, “Bu hizmetin sağlanmasında emeği geçen başta Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati YAZICI olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ, Ak Parti İl Başkanı Hikmet AYAR ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet YILMAZ ile ekibine Hemşin halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. “ dedi.

SINAVA GİRECEKLER BELİRLENDİ
Belediyede Hizmet Alım Sözleşmeleri ile çalışanların Belediye şirketlerinde işçi statüsünde istihdam edilmesine yönelik 375 S KHK 23 ve 24. maddeleri uyarınca başvuru yapanlardan sınava girmeye hak kazanan üç kişi belirlendi...
İMAR PLANINDA REVİZYON Hemşin Şehiriçi Geçişi
Hemşin – Çamlıhemşin İl Yolu Şehir Geçişi 0+000,00km – 1+195,00 km arası kesin kamulaştırma planına göre revizyonu içeren 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Paftası ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Meclisimizin 7 Şubat 2018 Çarşamba günü yaptığı olağan toplantıda onaylandı.
2014 Faaliyet raporumuz Yayınlandı 10 Nisan 2015 Cuma 18:45