HEMŞİN`DE ENGELLİLER İÇİN KURS DAVETİ
08 Kasım 2013 Cuma 19:27 / Hemşin Haberleri
Hemşin`de gönül elçilerinin girişimleriyle ilçede bulunan engelli vatandaşların sosyal hayata kazandırılması amacıyla kurs etkinliği düzenlenecek.
Hemşin’de Gönül Elçileri tarafından Halk Eğitim Merkezi ile yapılan görüşmeler sonucunda, ilçede bulunan engelli vatandaşların katılımlarıyla bir kurs açılmasına karar verildi.

Hemşin Kaymakamlığından yapılan basın duyurusunda konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Kursa katılımın sağlanması amacıyla Bahar Mahallesi’nde ikamet eden Neslihan Kobal’ın ve Ortaköy Mahallesinde yaşayan engelli vatandaşlarımız Selma Altay ile Safiye Altay’ın evine gidilerek açılacak olan kurs faaliyetleri, ulaşımın ne şekilde sağlanacağı konusunda bilgiler verildi. Gönül elçimiz İlçemiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Enam Odabaş’ın aracıyla gidilen Akyamaç köyünde Sayın Kaymakamımız Hamza Türkmen ve eşi Pınar Türkmen, köy sakinlerinden Mecbure Sağlam’ın evini ziyaret etti. Kaymakamımız ve gönül elçileri ailenin sorunlarını dinledi, ihtiyaçlarını belirledi. Mecbure Sağlam’ın kızı Gönül Sağlam Hemşin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılacak olan kursa davet edildi.”