Hemşin Ankara Rize Günlerine Taşındı
03 Nisan 2014 Perşembe 17:58 / Hemşin Haberleri
3-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası Rize Tanıtım Günleri etkinliğinde ilçemizi temsilen Hemşin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı adına stant hazırlandı.

Kaymakamlığımızca hazırlanan sergide yöre mimarisini temsilen maket Hemşin evi, ahşap kırmızı benekli alabalık ve daha bir çok yöresel ve kültürel ürün Ankaralıların beğenisine sunuldu.

Dört gün boyunca Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği standımız Gümrük ve Ticaret Bakanı  Hayati YAZICI, Rize Millet Vekilleri Hasan  KARAL ve Nusret BAYRAKTAR, İçişleri Bakanlığı  Müsteşarı Seyfullah  HACIMÜFTÜOĞLU, Adalet  Bakanlığı Müsteşarı  Kenan İPEK , Rize Valisi Nurullah  ÇAKIR, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ve daha çok sayıda  bürokrat ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. Ziyaretçilere Hemşin ketesi ve organik çay ikramı yapıldı.