Hemşin Belediyesi Faaliyet Raporu Onaylandı
15 Ocak 2012 Pazar 15:13 / Hemşin Haberleri
Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, Belediye ve TOKİ ortaklığında yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesinde hak sahiplerine bugüne kadar 7 milyon lira ödendiğini bildirdi.
Bekar, yaptığı açıklamada, ilçede geçen yıl su şebekesi yenileme projesini hayata geçirdiklerini, bu kapsamda en büyük mahalle olan Ortaköy Mahallesindeki çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Proje için 600 bin lira harcandığını ifade eden Bekar, "Diğer mahallerdeki bu süreç devam ediyor. Geçen yıl mahallerlerde toplam bin metreküp istinat duvarı inşaatı için 70 bin lira harcandı. Grup yolu üzerinde 3 adet menfez ve taşkın koruma duvarları için de 15 bin lira harcama yapıldı" dedi.

Geçen yıl DSİ`nin katkısıyla Çarşıbaşı mevkiinde inşa edilen ve 400 bin liraya mal olan köprünün hizmete açıldığını kaydeden Bekar, "Yeniden yapılan okul binalarının inşaatı tamamlandı. Kapalı spor salonunun inşaatı sürüyor" diye konuştu.

Bekar, Hemşin Belediyesi ile TOKİ ortaklığında sürdürülen Hemşin Kentsel Dönüşüm Projesinde hak sahiplerine 7 milyon lira ödendiğini, tapu devri sağlanan binaların yıkımına başlandığını, diğer hak sahipleri ile görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

Bu haber 2044 kez okundu