Hemşin Futbol Sahası Işıklandırılıyor
12 Aralık 2014 Cuma 18:49 / Hemşin Belediyesi
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hemşin Belediyesi’ni ziyaret ederek Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ile devam eden yatırımları görüştü.

Görüşme ile ilgili bir açıklama yapan Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar; “Hemşin ilçe merkezimizde yapılan Hemşin Futbol Sahası, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projesi 980 bin TL’ye mal olarak tamamlandı. Projenin bitimi ardından Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşmeler sonucu futbol sahasının gece de kullanılabilmesi için ışıklandırılması kararlaştırdık. İlçemizde yıllarca eksikliği duyulan spor sahasının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu sene ilki yapılan ve 48 sporcunun başvuruda bulunduğu yüzme yarışlarının daha geniş katılımla yapılması için de il müdürü Çelik ile görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Bekar; "Bu yıl yarışlar Hemşin`de 4 kategoride gerçekleştirildi. Akıntıya karşı 400 metre kulaç atan yüzücülerden her gruptan ilk 3’e giren toplam 12 sporcu finale kaldı. Yarışmalar adeta nefes kesti.Bu yarışları gelecek sene daha geniş ve kapsamlı yapmayı planlıyoruz. Bu konuda görüş alışverişinde bulunduk" diye konuştu.

Öte yandan ilçede aktif durumda olmayan Hemşin Hemşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine önümüzdeki günlerde bir görevlendirme yapılacak.