Hemşin İlçemizde ki Göl Dondu
17 Aralık 2013 Salı 08:37 / Hemşin Belediyesi
Hemşin`de proje kapsamında gölete çevrilen Hemşin deresi, son yılların en soğuk günlerinin yaşandığı şu günlerde donarak muhteşem bir görüntü oluşturdu.
Bölgede en soğuk Aralık ayının yaşandığı şu günlerde Hemşin Göleti donarak muhteşem bir güzelliği ortaya çıkardı.

Kar yağışının ayrı bir güzellik kattığı Hemşin’de donan gölet ve çam ağaçlarının üzerindeki kar manzarası da ilçeye ayrı bir renk kattı.

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, kentsel dönüşüm projesinin ana temasının turizm olduğunu ifade ederek, “Henüz projenin başlangıç aşamasında bile gölet ilçemize ayrı bir renk katmıştır. Çevre düzenlemesi ve ek imalatlarla burada çok farklı bir atmosfer oluşacak. Şimdiden Hemşin fotoğraf ve videoları en çok aranan görüntüler olmaya başladı. Projelerimiz bittiğinde Hemşin bir cazibe merkezi olacak.” dedi.