Hemşin Parkta Bayramlaştı...
29 Temmuz 2014 Salı 17:33 / Hemşin Belediyesi
Ramazan bayramı münasebetiyle Hemşin Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen, geleneksel bayramlaşma programı bu yıl, Hemşin Belediyesi`nin de katkıları ile, Hemşin Meydan Park`ta gerçekleştirildi.

Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen ve belediye başkanı Halim Bekar başta olmak üzere kurum amirleri ve vatandaşların iştiraki ile gerçekleştirilen programda, aynı zamanda parkın hizmete açılışı da gerçekleştirildi.

Konuklara ayran, tatlı ve yemek ikramında bulunulurken, protokol heyeti vatandaşların bayramını kutladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu KİPTAŞ tarafından inşa edilerek ramazan bayramının birinci günü bayramlaşma töreni ile hemşin halkının hizmetine sunulan Hemşin Meydan Park konukların beğenisini kazandı.