Hemşin’e Modern Spor Sahası Yapılacak
08 Kasım 2013 Cuma 19:19 / Spor
Rize’nin Hemşin ilçesine modern spor sahası yapılması için Spor Kompleksi Projesi onaylandı.
Geçtiğimiz yıllarda Hemşin Sağlık Merkezi yanındaki Orman Bakanlığına ait 6500m2 arsanın Gençlik ve Spor Bakanlığına Spor Sahası yapılmak üzere tahsis edilmesinden sonra;  Hemşin Kaymakamlığı ile Hemşin Belediye Başkanlığı ortaklığında hazırlanarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunulan Hemşin Spor Kompleksi Projesi onaylandı.

Proje için 412.000 TL. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne aktarılırken, konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Halim Bekar; “Projeyi Aralık ayı sonuna kadar ihaleye çıkartmayı planlıyoruz. 30x60 ölçülerinde, sentetik çim saha, taş duvar üzeri doğal tribün ve soyunma odalarından oluşan kompleks Hemşin gençliğinin yıllardan beri beklediği spor alanı ihtiyacına cevap vermiş olacak. Bu projenin hayata geçirilmesinde başta Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati YAZICI, Rize Milletvekilleri Hasan KARAL ve Nusret BAYRAKTAR’la emeği geçen herkese şahsı ve Hemşin halkı adına şükranlarını sunuyorum” diye konuştu.

SINAVA GİRECEKLER BELİRLENDİ
Belediyede Hizmet Alım Sözleşmeleri ile çalışanların Belediye şirketlerinde işçi statüsünde istihdam edilmesine yönelik 375 S KHK 23 ve 24. maddeleri uyarınca başvuru yapanlardan sınava girmeye hak kazanan üç kişi belirlendi...
İMAR PLANINDA REVİZYON Hemşin Şehiriçi Geçişi
Hemşin – Çamlıhemşin İl Yolu Şehir Geçişi 0+000,00km – 1+195,00 km arası kesin kamulaştırma planına göre revizyonu içeren 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Paftası ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Meclisimizin 7 Şubat 2018 Çarşamba günü yaptığı olağan toplantıda onaylandı.
2014 Faaliyet raporumuz Yayınlandı 10 Nisan 2015 Cuma 18:45