Hemşin Haberleri / Ana Sayfa
Hemşin Ankara Rize Günlerine Taşındı
03 Nisan 2014 Perşembe 17:58
Hemşin Ankara Rize Günlerine Taşındı
3-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Uluslararası Rize Tanıtım Günleri etkinliğinde ilçemizi temsilen Hemşin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı adına stant hazırlandı.
HEMŞİN`DE ENGELLİLER İÇİN KURS DAVETİ
08 Kasım 2013 Cuma 19:27
HEMŞİN`DE ENGELLİLER İÇİN KURS DAVETİ
Hemşin`de gönül elçilerinin girişimleriyle ilçede bulunan engelli vatandaşların sosyal hayata kazandırılması amacıyla kurs etkinliği düzenlenecek.
Başarıyı Artırma Toplantısı Yapıldı
04 Ekim 2013 Cuma 13:12
Başarıyı Artırma Toplantısı Yapıldı
Eğitim Öğretimde Başarıyı Artırma toplantısı Yapıldı.
Hemşin Yolunda Mahsur Kaldılar
04 Ekim 2013 Cuma 12:53
Hemşin Yolunda Mahsur Kaldılar
Hemşin ilçesine göreve gitmek isteyen Hemşin İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demirbaş, İlçe Mal Müdürü Mehmet Tonyalı ve İlçe Nüfus Müdürü A. Vahap Kurnaz`ın da bulunduğu 20 devlet memurunun aracı yoğun kardan ötürü yolda kaldı.
Hemşin`de Ahşap Eşya Kursu
04 Ekim 2013 Cuma 12:48
Hemşin`de Ahşap Eşya Kursu
Rize`nin Hemşin ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ile İş Kur Rize İl Müdürlüğü tarafından "Ahşap ve Hediyelik Eşya Yapımı Kursu" açıldı.
Hemşin`de Şube Müdürü`nde Veda Yemeği Düzenlendi
04 Ekim 2013 Cuma 12:45
Hemşin`de Şube Müdürü`nde Veda Yemeği Düzenlendi
Hemşin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz İbranoğlu`na Emekliliği dolayısıyla veda yemeği düzenlendi
Hemşin Belediyesi Faaliyet Raporu Onaylandı
15 Ocak 2012 Pazar 15:13
Hemşin Belediyesi Faaliyet Raporu Onaylandı
Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, Belediye ve TOKİ ortaklığında yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesinde hak sahiplerine bugüne kadar 7 milyon lira ödendiğini bildirdi.
Okullar Resmen Hizmete Açıldı
28 Ağustos 2013 Çarşamba 15:38
Okullar Resmen Hizmete Açıldı
İlçemizde yeni yapılan okulların açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.