Tunuslu Kaymakamlardan Hemşin’e Ziyaret
26 Eylül 2014 Cuma 13:18 / Hemşin Belediyesi
Uluslar arası hizmet içi eğitim programları çerçevesinde ülkemize gelen Tunuslu kaymakamlar Hemşin’e hayran kaldı.

Bir grup Tunuslu kaymakam ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı Hamza Türkmen ve ilçe Belediye Başkanımız Halim Kazım Bekar  tarafından ağırlanan konuklar, kaymakamlık ve bağlı birimlerin çalışma yapıları ve uygulamaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Belediye Başkanlığını ziyaret eden misafirler burada sohbet ederek çay içtiler.

Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Belediyelerin bağlı olduğu mevzuatlar çerçevesinde icra edilen çalışmalar hakkında heyetin sorularını yanıtladı. İkramlar ve sohbetle renklenen ziyaretlerin ardından heyet ilçemizden büyük bir memnuniyetle ayrıldı.