Vali Yazıcı Hemşin’de
10 Kasım 2014 Pazartesi 15:08 / Hemşin Belediyesi
Vali Ersin Yazıcı, bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Hemşin ilçesine geldi.

Hemşin Belediyesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı,Belediye Başkanı Halim Bekar’dan belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı.

Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen’i de makamında ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı’ya Kaymakam Türkmen tarafından ilçenin tarihi, genel durumu, devam eden projeler hakkında brifing verdi.

Makam ziyaretlerinin ardından yapımı devam eden Hemşin Hükûmet Konağı ile  diğer yatırımları inceleyen Vali Ersin Yazıcı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beraberinde Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen ile Hemşin ilçesi Bilen Köyü’nde ki 500 yıllık tarihi caminin restorasyon çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Ersin Yazıcı, Valilik olarak, bölgenin kültürel yapısını, geleneksel yapısını ön plana çıkaracak, hayata geçirecek ve gelecek nesillere orijinal haliyle aktaracak projelere destek verdiklerini söyledi.

Vali Yazıcı, ilçe ziyaretinin sonunda yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; “Hemşin ilçemize bir çalışma ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretteki amacımız, ilçede yürütülen ve yapımı devam eden kamu hizmetlerinin durumlarını yerinde görmek, yerinde tespitlerde bulunmak ve koordinasyonu gerektiren konuları burada görüşmek ve kamu yatırımlarında kısa sürede sonuca ulaşmak. Tüm ilçelerde olduğu gibi Hemşin ilçesinin de daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Bu ziyaret ve konuşma ardından Vali Yazıcı ilçeden ayrıldı.