BELEDİYE ARAÇ PARKININ YENİLENMESİ

Proje Bedeli: 1.200.000 TL

Belediyemizin acil ihtiyaçları doğrultusunda su işlerinde kullanılmak üzere 1 adet çift kabin pick-up, yol bakım onarım işlerinde kullanılmak üzere 1 adet 4x4 iş makinesi belediyemiz bütçesinden 250 bin TL: harcanarak satın alınmış ve hizmete sunulmuştur.
Ayrıca Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünden 1 adet vidanjör ile Türkiye Belediyeler Birliğinden bir adet 10 teker damperli kamyonun Belediyemize hibe edilmesi sağlanmış; vidanjöre kuka montaj işi Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılmıştır.
Samsun Büyük Şehir Belediyesi tarafından 1 Adet Cenaze aracı hibe olarak Belediyemize kazandırılmıştır.
Belediyemizinde ortak olduğu Kaçkar İtfaiye ve Mezbahane Birliğine 6 adet tam donanımlı itfaiye aracı, 1 adet greyder, 1 adet silindir kazandırılmıştır.